Şota yenilgi görmedi

Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde 3 hazırlık, 2 UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavililer, 20 günlük kamp döneminde 3 hazırlık ve 1 UEFA Avrupa Ligi maçı oynadı. Hollanda kampında  Arnhem Amatör Li

Şota yenilgi görmedi
Trabzonspor, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde 3 hazırlık, 2 UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.
 
Bordo-mavililer, 20 günlük kamp döneminde 3 hazırlık ve 1 UEFA Avrupa Ligi maçı oynadı. Hollanda kampında  Arnhem Amatör Lig Karması’nı 5-0, Belçika 2. Lig takımlarından White Star'ı 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, Almanya kampı süresi içinde UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Lüksemburg'un Differdange 03 takımın 2-1, dün de Eintracht Trier'i 5-0 mağlup etti.
 
Karadeniz ekibi, yeni teknik direktörü Arveladze yönetiminde, iki kamp boyunca 3 hazırlık ve 1 resmi maçı galibiyetle bitirdi. Trabzon'da Differdange 03 ile oynanılan ilk maçı da 1-0 kazanan bordo-mavililer, Gürcü teknik adam yönetiminde kendisinden daha zayıf rakiplerle yaptığı toplam 5 maçı da kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler