Şota: Yeniden başlıyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze Torku Konyaspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Şota, yaptığı değerlendirmede "Son iki hafta herkesi etkiledi ama daha erken. Kaçırdık bir fırsatı ama yeniden başlıyoruz" dedi. Onur'un sakatlığı il

Şota: Yeniden başlıyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze Torku Konyaspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

Şota, yaptığı değerlendirmede "Son iki hafta herkesi etkiledi ama daha erken. Kaçırdık bir fırsatı ama yeniden başlıyoruz" dedi.

Onur'un sakatlığı ile ilgili konuşan Şota "Ameliyat olduğu diiznde bir ödem var. Az süre değil 8 ay uzak kaldı. Çok çok zor olduğuna inanmıyorum. Bu ara iyi bir tadavi ile çabuk geri döner" ifadelerini kullandı.

Gürcü Teknik adam Yayıncı kuruluş muhabirinin Esteban Alvarado ile ilgili "nasıl bir performans bekliyorsunuz" sorusuna yine kontra bir cevap verdi ve sadece "Top tutmak" dedi.

Milli takıma seçilen oyuncular için ise Şota, "Biz futbolcuları başka milli takımlar için hazılanmıyoruz. Trabzonspor ve Türkiye milli takımı için hazırlıyoruz. Çağırılıyorsa demek ki doğru tercih yaptık. Kazanmak için futbolcular burada bunu unutmasınlar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler