Şota Radikal bir hamle yapmalı!

Trabzonspor'un eski teknik sorumlusu Hami Mandıralı, bordo-mavili ekipte sahada bir şeyler yapmak isteyen oyuncuların olduğunu ancak kendini eğlendiren bir grubun da bulunduğunu savunarak, teknik direktör Şota Arveladze'nin takımın geleceğini kurtarması a

Şota Radikal bir hamle yapmalı!
Trabzonspor'un eski teknik sorumlusu Hami Mandıralı, bordo-mavili ekipte sahada bir şeyler yapmak isteyen oyuncuların olduğunu ancak kendini eğlendiren bir grubun da bulunduğunu savunarak, teknik direktör Şota Arveladze'nin takımın geleceğini kurtarması adına radikal bir hamle yapması gerektiğini söyledi.
 
Bordo-mavili kulübün tarihinde 219 golle en fazla skor üreten oyuncu olan Mandıralı, Osmanlıspor maçında 10 kişi kalan rakibe karşın Trabzonspor'un istekli bir futbol ortaya koyamadığını belirtti.
 
Osmanlıspor'un 1-0 öndeyken oyuncusu Musa Çağıran'ın hakeme yaptığı davranış sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kalmasının maçın önemli bir noktası olduğunu ifade eden Mandıralı, "Bu rakibin maçı ne kadar istediğini, oyuncularının hırsını gösteriyor. Osmanlıspor'u küçümsemiyorum ama Trabzonspor, büyük ve şampiyonluğa oynayan bir takım olarak 10 kişi kalan rakibi karşısında böyle bir sonuç almamalıydı" dedi.
 
Mandıralı, sahada her şeyin gözüktüğünü anlatarak, "Trabzonspor'un iyi bir kadrosu var, kadroyu hoca iyi kullanmalı. Sahada bir şeyler yapmak isteyen oyuncular var, onları küstürmemeliyiz. Kendini eğlendiren bir grupta var. Şota'nın takımın geleceğini kurtarması adına bir hamle yapması lazım. Bunu Şota mı yapar yönetim mi yapar?  Gerçekten radikal bir hamle yapılması lazım. Herkes kendine çeki düzen vermeli" diye konuştu.
 
ŞOTA'NIN BAŞARILI OLMASINI İSTİYORUM
 
Teknik direktör Şota Arveladze ile her gün görüştüğünü dile getiren Mandıralı, şöyle devam etti:
 
"Her zaman Trabzonspor'un başarılı olmasını isterim. Şota da beraber futbol oynadığım eski arkadaşım. Onun da başarılı olmasını çok istiyorum. Kimsenin başarısızlığıyla mutlu olan bir insan değilim ama canını yakmazsan canın yanar. Radikal kararlar alınması lazım. Bu takımın kişiliksiz futbol oynama hakkı yok.  Her takım yenilebilir ama bu şekilde değil. Takımda yüreğiyle oynayan futbolcuları var, davranış bozukluğu olanlar da var, onlara 'güle güle' diyeceksin. Yönetimle ortak akıl çerçevesinde fikirler paylaşılır ve uygulanır."
 
FUTBOLCU SADECE SAHADA KONUŞMALI
 
Mandıralı, herkesin kendi sorumluluğunu bilmesi gerektiğini kaydederek, "Onur, Trabzonspor'un kaptanı, bir şey olunca sorumluluk alıyor ve taraftara konuşmalar yapıyor. Yarısı destekliyor, yarısı desteklemiyor. Sorun olunca hedefin ucunda o oluyor. Teknik ekibi ve oyuncu grubunu bu tür organizasyon içine sokmayacaksın" değerlendirmesinde bulundu.
 
Takımda henüz gol atamayan N'Doye'nin yararlı bir oyuncu olduğunu belirten Mandıralı, "N'doye faydalı bir oyuncu, en azından iyi niyetli çalışıyor, kaleye geliyor. Gol atar, peş peşe golleri de gelir diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler