Şota; Okay tercihini..."

“Maça iyi başladık. 15 Dakika istediğimiz gibi oynadık. Çalıştığımız pozisyonları gerçekleştirdik. Acele ediyoruz sonuca gitmekte. Güven meselesi olabilir. Kaleye doğru oynamaya dikkat ediyoruz. Ama sona gelen oyuncu geri dönüyor. Benim tercihim bu değil.

Şota; Okay tercihini..."
“Maça iyi başladık. 15 Dakika istediğimiz gibi oynadık. Çalıştığımız pozisyonları gerçekleştirdik. Acele ediyoruz sonuca gitmekte. Güven meselesi olabilir. Kaleye doğru oynamaya dikkat ediyoruz. Ama sona gelen oyuncu geri dönüyor. Benim tercihim bu değil. İyi bir gol bulduk. Devre arasında da aynısını söyledim. Kopuk oynamayın. Yeterli değil performansınız dedim. Topun bizde kalması gerekirdi pozisyon bulmamız için. 1-1 oldu. 2-1 olabilirdi. Sonra 2-1 biz geri düştük. Sonra takım karakteri gösterdik. Düzenimizi bozduk. Risk aldık. Çift forvet oynadık. İkinci golü bulduk. Maçtan önce üç puan istedik. Oyunun gidişatı da öyleydi. 
 
Okay değişikliğini Cardozo’yu sokmak için tercih ettik. Orta sahadan bir tercih kullanmak istedim. Biz kontratak takımı değiliz. Kanatlardan orta yapan arkaya koşan oyuncu var. Topun bizde kalmasını istiyoruz. Topu çabuk çevirebilirsiniz. 10 Kişi topun arkasındaydı rakip takımda. Bize çabuk çıkmamız için izin vermediler. İlk goldeki pozisyonları daha fazla yapmamız gerekiyor. Rakip geri çekildi. Uzun defans. Boşluk bırakmadı. Açacak pozisyonları ve varyasyonları zaman zaman yaptık. Trabzonspor’a gelen takımlar savunma ağırlıklı oynuyorlar.
 
Okay’ın çıkışı tabi ki riskti ama oyuna koyduğumuz Cardozo gol attı. Futbol bir risk oyunu. İsim isim performans konuşmak istemiyorum. Henüz yeni katılanlar var. Herkes Mehmet değil. Herkesin ismi farklı. Umarım faydalı olur yeni katılanlar.
 
Gidişatımızın mutlu olmasını istiyoruz. Gördüğümüz oyun, futbolcuların birbiriyle davranışı, yedeklerin davranışı, oyun yapımız bizi mutlu ediyorsa memnun bir şekilde devam edeceğiz. Lig başlamadan üç maçta 7 puan iyimidir diye sorsaydınız 9 tabi daha iyidir ama 7 de iyidir.
 
Taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Hiç gelmeyen taraftarlar geldi ceza nedeniyle. İnşallah birleşip tribünleri doldururlar.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor