Şota işi garantiye alacak!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Makedonya Temsilcisi Rabotnicki'ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze sistem değişikliği düşünüyor.İlk maçta oynattığı sistemden verim alamayan Gürcü teknik adam olası bir facia yaşa

Şota işi garantiye alacak!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Makedonya Temsilcisi Rabotnicki'ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şota Arveladze sistem değişikliği düşünüyor.

İlk maçta oynattığı sistemden verim alamayan Gürcü teknik adam olası bir facia yaşanmaması için perşembe günkü maç öncesi tedbirli davranmaya karar verdi.

İlk müdahaleyi savunma hattında yapacak olan Şota'nın Mustafa Yumlu-Aykut Demir ikilisinin uyumunu hiç beğenmediği ve Uğur Demirok’u buraya monte ederek yanında oynayacak ismi ise antrenmanlardaki performanslara göre belirleyeceği öğrenildi.

Takımın hücum hattında da etkili olamaması sonrası ikinci maçta işi garantiye almak isteyen Şota, yeni transferer dahil bütün kozlarını sahaya sürmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor