Şota ilki başardı

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şota altıncı kez karşı karşıya geldi, bu kez Gürcü çalıştırıcı güldü. Bugüne kadar Güneş'in çalıştırdığı takımlar Şota'nın çalıştırdığı takımlar karşısında 3 kez sahadan g

Şota ilki başardı

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şota altıncı kez karşı karşıya geldi, bu kez Gürcü çalıştırıcı güldü.

Bugüne kadar Güneş'in çalıştırdığı takımlar Şota'nın çalıştırdığı takımlar karşısında 3 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 maç da beraberlikte sona ermişti. Ancak Gürcü teknik adam Trabzonspor'un başında eski hocası Şenol Güneş'e karşı kötü istatistiğine de bir son vermiş oldu. Trabzonspor dün kazanarak kötü giden istatistiğine son verdi, ikinci haftayı da galibiyetle kapatarak 6 puana yükseldi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler