"Şota ile Arçil arıyorum"

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arvaladze yarın oynanacak Diffarange 03 maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Gürcü hoca yaptığı açıklamada transfer konusuna da değindi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Şota " Transferde inc

"Şota ile Arçil arıyorum"

Trabzonspor teknik direktörü Şota Arvaladze yarın oynanacak Diffarange 03 maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Gürcü hoca yaptığı açıklamada transfer konusuna da değindi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Şota " Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Ben burada 1 sene oynatıp göndereceğimiz futbolcular istemiyorum. Alacağımız futbolcu 4-5 sene oynasın, takıma katkı sağlasın, ondan sonra gidecekse gitsin. Karakterli ve takıma katkısı üst dizey olan futbolcular arıyorum. " ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun bu açıklama üzerine "Şota ve Arçil gibisini mi arıyorsunuz" sorusuna Şota gülümseyerek"Evet" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler