Şota için kritik maç

Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor, bugün deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçını kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçının ardından yaşananlarla Türkiye gündeminde uzun süre yer alan Trabzonspor, zo

Şota için kritik maç

Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor, bugün deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçını kazanarak rahat bir nefes almak istiyor.

Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçının ardından yaşananlarla Türkiye gündeminde uzun süre yer alan Trabzonspor, zorlu deplasmandan üç puanla ayrılarak, milli araya moralli girmek amacında.

Son haftalarda oynanan kötü futbol nedeniyle ciddi şekilde tartışılan teknik direktör Sota için de hayati önem taşıyan maçta, sakatlığı bulunan Marin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. SOTA, 3 puandan başka bir sonucu düşünmediklerini belirterek, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz ama biz büyük kulübüz ve zorlukları asarız. Son haftalardaki puan kayıpları nedeniyle moralimiz bozuk. Ancak bir galibiyete ihtiyacımız olduğunun da farkındayız. Biraz öz güven eksikliğimiz var. Bunu iyi futbol ve sonuçlarla giderebiliriz. Herkes sunu bilsin ki biz iyi bir ekibiz ve bu ekip güzel islere imza atacaktır. Farklı nedenlerle önümüz kesilmeye çalışılsa da onları da yeneceğiz. Seri galibiyetler alacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler