Şota harekete geçti!

Trabzonspor’un deneyimli teknik adamı Şota Arveladze, Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olayların takım ve şehir üzerinde olumsuz bir etki yaratmasını engellemek için harekete geçti.   Bu mücadelenin ardından yapılan takım çalışmasında oyuncularıyla

Şota harekete geçti!
Trabzonspor’un deneyimli teknik adamı Şota Arveladze, Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olayların takım ve şehir üzerinde olumsuz bir etki yaratmasını engellemek için harekete geçti.
 
Bu mücadelenin ardından yapılan takım çalışmasında oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştiren Gürcü çalıştırıcının, “Sıkıntılı bir hafta yaşadık. Futbolun dışına çıktık. Bundan sonra bu şehri ve camiayı futbola döndürmek sadece bizim elimizde. Bunun için çaba göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Gaziantep karşısında 2 farklı geriye düşmelerine rağmen mücadelenin ikinci bölümünde istekli bir görüntü sergileyip 2 gol bulmalarının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Şota, “İkinci yarıdaki oyunumuzu beğendim. Bu inancı korumalıyız ve skor ne olursa olsun oyundan kopmamalıyız” diye konuştu.
 
"İYİ OYNAMAYA MECBURUZ"
 
Bordo-Mavili camianın kendilerinden beklentilerinin büyük olduğunu savunan başarılı çalıştırıcı, “Peş peşe aldığımız kötü sonuçların sizin moralinizi bozduğunun farkındayım. Ancak bir an önce kazanmaya başlayıp bir seri yakalamalıyız. İyi oynamaya mecburuz” sözlerini sarf ederek hedefi belirledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor