Şota galibiyet istiyor

TRABZONSPOR, Kayserispor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Teknik direktör Şota Arveladze, milli arayı iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, "Birçok oyuncumuz milli takıma gitse de kalan oyuncularımız bunu bir fırsat olarak değerlendirerek açı

Şota galibiyet istiyor
TRABZONSPOR, Kayserispor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Teknik direktör Şota Arveladze, milli arayı iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, "Birçok oyuncumuz milli takıma gitse de kalan oyuncularımız bunu bir fırsat olarak değerlendirerek açıklarını kapattı. Bu beni fazlasıyla memnun etti" dedi. 
 
Kayıpsız dönmek istiyoruz 
ŞOTA, deplasmandan üç puanla dönmek istediklerini belirterek, "Rakibimiz benim için manevi yönden de önemli bir kulüp. Orada güzel anılarım var. Ama şu anda sadece kazanmayı düşünüyoruz. İlk üç maçta topladığımız 7 puanın anlamlı olması için Kayseri deplasmanından elde edeceğimiz galibiyet oldukça önemli olacaktır" diye konuştu. 
 
İzleyenler keyif alacaktır 
GÜRCÜ teknik adam, Kayserispor'un da güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, "Çekişmeli bir mücadelenin bizi beklediğini düşünüyorum. Umarım taraftarların zevk alacağı, keyifli bir futbol oynanır" yorumunu yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor