Şota: Çok mutluyum!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze maç sonu açıklamalarda bulundu. Şota, "Çok mutluyum. Ligi güzel açtık. Taraftara bunu göstermek kolay değil. Ama eksiklere rağmen bunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Rakip çok iyiydi. 3 puan aldığımız için çok mutl

Şota: Çok mutluyum!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze maç sonu açıklamalarda bulundu.

Şota, "Çok mutluyum. Ligi güzel açtık. Taraftara bunu göstermek kolay değil. Ama eksiklere rağmen bunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Rakip çok iyiydi. 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Maraton uzun. Önümüze bakacağız. Bir maçta istediğim olmuyor. Hava yakalamak lazım. Yeni gelen oyuncular var. Geçen seneden oynamak isteyen oyuncular var. Bunları hazırlamamız lazım" dedi. 

Şota medjani Özer gerginliği için ise "hesap sahada sorulmaz. Aynı formayı giyiyorlar. Ben hesabı sorarım. İyi yada kötü oynayana ben karar veririm. Bu her maçta yaşanan bir olay. Maç sonrası konuşulur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor