Şota Cardozo ile özel görüştü!

Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle ilk etap kampına katılmayan ve 15 Temmuz’a kadar izin kullanan Oscar Cardozo, dediği tarihte Trabzon’a geldi.15 Temmuz’a kadar izin kullanan Oscar Cardozo, dediği tarihte Trabzon’a geldi. Ayağının tozuyla ilk antrenmanın

Şota Cardozo ile özel görüştü!

Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle ilk etap kampına katılmayan ve 15 Temmuz’a kadar izin kullanan Oscar Cardozo, dediği tarihte Trabzon’a geldi.

15 Temmuz’a kadar izin kullanan Oscar Cardozo, dediği tarihte Trabzon’a geldi. Ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıkan Cardozo, Teknik Direktör Şota Arveladze ile tanıştı. Şota, Paraguaylı oyuncuyla özel bir görüşme yaparken durumu hakkında bilgi aldı. Kronik bel rahatsızlığı bulunan Cardozo’nun şu an için bir rahatsızlığı bulunmadığını ve ikinci kamp döneminde diğer takım arkadaşlarının seviyesine gelmek için ekstra çalışacağını söylediği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor