Şota: Bizi mi buldular?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş kameralarına açıklama yağmadan önce tartışılan penaltı ve ofsayt posizyonunu görmek istedi. İlk olarak penaltı pozisyonunu değerlendiren Şota "hareket dışarıda oldu kişmse görm

Şota: Bizi mi buldular?

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş kameralarına açıklama yağmadan önce tartışılan penaltı ve ofsayt posizyonunu görmek istedi.

İlk olarak penaltı pozisyonunu değerlendiren Şota "hareket dışarıda oldu kişmse görmedi. Ortada olan görmedi. 6 göz görmedi" dedi. Ofsayt pozisyonunu iiçinise Şota "bizi iyi buldular" yorumu yaptı.

Şota maç için "Geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında ofsaytı görmedi. İlk ismini duyduğunda ya bizi ya rakibi mahvedebilir dedim. Oyunu oynatmıyor. Ne oldu bunlara. Böyle bir maçta böyle bir hata olabilir mi? Kaç senelik hekemlik yapıyorlar. Çıksın şimdi merak ediyorum ne diyecek?" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor