Şota bıçak sırtında

Teknik direktör Şota Arveladze, kendisi için kritik önem taşıyan Sivasspor maçı için olağaüstü hal ilan etti. Zorlu mücadele öncesinde oyuncularıyla hem idmanlarda hem de idman dışında bire bir görüşmeler yapan Gürcü hoca, takımını yeniden ayağa kaldırman

Şota bıçak sırtında
Teknik direktör Şota Arveladze, kendisi için kritik önem taşıyan Sivasspor maçı için olağaüstü hal ilan etti. Zorlu mücadele öncesinde oyuncularıyla hem idmanlarda hem de idman dışında bire bir görüşmeler yapan Gürcü hoca, takımını yeniden ayağa kaldırmanın mücadelesini veriyor. 
 
Durumu çok kritik 
Şota, "Ligdeki durumumuz bize yakışmıyor. Bu takımı bu duruma biz getirdik. Onun için bu durumdan kurtaracak olanlar da yine bizleriz. Bu bilinç ile Sivasspor karşısında 90 dakika mücadele etmenizi istiyorum" dedi. Geçtiğimiz hafta istifa sinyali veren Şota'nın bugün de kaybedilmesi halinde koltuğu iyice sallanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor