Şota: Bana güvenin

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, takımını nostaljik yöntemlerle motive ediyor. Bordo-Mavili ekibin hocası özellikle taraftar ile olan iletişime ve aile vurgusuna dikkat çekiyor. Kardeşi Arçil ile beraber oynadığı dönemleri anlatan Şota, “Bizi yıllar geç

Şota: Bana güvenin
Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, takımını nostaljik yöntemlerle motive ediyor.
 
Bordo-Mavili ekibin hocası özellikle taraftar ile olan iletişime ve aile vurgusuna dikkat çekiyor. Kardeşi Arçil ile beraber oynadığı dönemleri anlatan Şota, “Bizi yıllar geçmesine rağmen bu kent hâlâ seviyorsa sebebi bizim, zamanında yaptığımız işler. Kent bize inandı ve güvendi. O güvenin sebebi formamızın hep ıslak olmasıydı. Hep koştuk ve alkışı hak ettik. Eğer bu taraftarın sizi alkışlarla uğurlamasını istiyorsanız çok çalışmalısınız” dedi.
 
‘Bana güvenin’
 
Oyuncuları ile yaptığı konuşmada bir önemli mesaj daha verdi Trabzonspor Teknik Direktörü... Şota’nın forma mesajı şöyle oldu: “En iyi kimse yıldız odur. Benim için isim ya da daha önce nerede oynadığı değil Trabzon’da ne oynadığı önemli. Adalet olacak ve benim adaletime güvenin.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler