Şota Arveladze: Sıra taraftarda

Beşiktaş deplasmanındaki taktiği ile geceye damgasını vuran Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, maçın ardından en mutlu isimlerden biriydi. Gürcü hoca, öğrencilerini tek tek kutlayıp, “Hafta içinde ders çalıştık, bu gece de sınavı geçtik. Hepinizi tek tek

Şota Arveladze: Sıra taraftarda

Beşiktaş deplasmanındaki taktiği ile geceye damgasını vuran Trabzonspor Teknik Direktörü Şota, maçın ardından en mutlu isimlerden biriydi. Gürcü hoca, öğrencilerini tek tek kutlayıp, “Hafta içinde ders çalıştık, bu gece de sınavı geçtik. Hepinizi tek tek kutluyorum. Bundan sonra da aynı performansı sergilersek ligde kazanamayacağımız maç yok Sizinle gurur duydum” ifadelerini kullandı. 

Bordo-Mavililer’in patronu, Fanatik'e yaptığı açıklamada taraftarlarına da çarpıcı göndermelerde bulundu. Kısa süre önce yaptığı, “Ben deplasmanları çözerim. Ancak içeride taraftar bana maç kazandırmalı. Avni Aker’de eski günlerimdeki gibi bir hava bekliyorum” açıklamasını hatırlatan Şota şöyle devam etti:

‘Hedefe beraber gitmeliyiz’

“Ben sözümü tuttum diye düşünüyorum. Bundan sonra da en iyisi için, gururla izleyecekleri bir Trabzonspor için çalışacağım hep. Ancak şimdi sıra taraftarda. Aklıma eski Avni Aker atmosferleri geliyor. Orada taraftar maç kazandırırdı. Şimdi o ilgiyi yavaş yavaş artırsak da istenen seviyede görmüyorum. Fakat bu haftadan itibaren görmek istiyorum. Büyük hedeflere eksik yürünmez. Onlar yanımızda değilse bir eksiğiz” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler