Sosyal başkan Usta!

Trabzonspor’da sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Başkan Muharrem Usta, yeni bir proje için harekat başlattı. Göreve seçilmeden önce projelerinin birçoğunu twitter hesabından açıklayan Usta, göreve seçildikten sonra da durmak bilmiyor. Teknik direk

Sosyal başkan Usta!

Trabzonspor’da sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Başkan Muharrem Usta, yeni bir proje için harekat başlattı.

Göreve seçilmeden önce projelerinin birçoğunu twitter hesabından açıklayan Usta, göreve seçildikten sonra da durmak bilmiyor. Teknik direktör konusundaki gelişmeleri dahi sosyal medyadan paylaşan Usta’nın yeni hedefi Trabzonspor’un twitter’daki takipçi sayısını arttırmak. Başkan Usta, 439 bin takipçisi olan Trabzonspor için ‘1 Milyon Takipçi’ kampanyası başlattı. Usta, kendi hesabından, “50. yılda şampiyonluğa koşacaksak bu takipçi sayısıyla olmaz. Var mısınız en kısa sürede 1 milyona koşmaya” ve “TS twitter hesabının 1 milyona ulaşması için... herkes takipçilerini @Trabzonspor hesabını da takibe davet etsin. Hadi hareketi başlatalım” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Usta’nın bu paylaşımları sonrası Trabzonspor’un takipçi sayısında büyük bir artış gözlendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler