Son yılların en kötü Trabzonspor'u

Süper Lig'de bu sezon umduğunu bulamayan Trabzonspor 30. hafta itibariyle 37 puanla 11. sırada yer alıyor. Önceki sezonların aynı haftaları baz alındığında bordo mavililer en kötü performanslarından birini sergiliyor.   Ligden kopan, Avrupa'dan ve Türkiye

Son yılların en kötü Trabzonspor'u
Süper Lig'de bu sezon umduğunu bulamayan Trabzonspor 30. hafta itibariyle 37 puanla 11. sırada yer alıyor. Önceki sezonların aynı haftaları baz alındığında bordo mavililer en kötü performanslarından birini sergiliyor.
 
Ligden kopan, Avrupa'dan ve Türkiye Kupası'ndan elenen Trabzonspor maddi ve manevi zor bir sezon geçirirken son 25 sezonun en kötü sportf performansı sergiledi.
 
2001-02 sezonunun 30'uncu haftasını 38 puanla 10'uncu sırada tamamlayarak kötü bir performans sergileyen bordo mavili takım, 2012-13 sezonunda ise 30'uncu haftayı 40 puanla 9'uncu sırada geride bıraktı. 2015-16 sezonuna iyi bir başlangıç yapan ancak ardından camiaya hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, kalan 4 haftaya 11'inci sırada girerken tarihinin en kötü sezonlarından birine imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor