S.Lizbon'un teklifine Cardozo'dan yanıt!

Trabzonspor’un yıldız forveti Oscar Cardozo, Portekiz’den gelen transfer teklifini kibarca reddetti.  Kendisinin de eski hocası olan Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus’un takımdan ayrılıp Sporting Lizbon’un başına geçmesiyle, adı kulüple anılan oyuncu,

S.Lizbon'un teklifine Cardozo'dan yanıt!
Trabzonspor’un yıldız forveti Oscar Cardozo, Portekiz’den gelen transfer teklifini kibarca reddetti. 
 
Kendisinin de eski hocası olan Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus’un takımdan ayrılıp Sporting Lizbon’un başına geçmesiyle, adı kulüple anılan oyuncu, yeşil-beyazlı takıma kapıyı kapadı. 
 
Jesus’un yönetime verdiği transfer listesindeki üç isimden bir tanesi olan Cardozo Portekiz basınına yaptığı açıklamada, “Ben eski bir Benficalıyım ve hala Benfica taraftarıyım. Sporting Lizbon bizim ezeli rakibimiz. Dolayısıyla kendi kaleme gol atmak hoşuma gitmez” dedi. 
 
Benfica tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu olan Paraguaylı forvet, sezon başında geldiği bordo-mavililerde de başarılı bir istatistik yakaladı. Ligde 17, kupada 2 ve Avrupa Ligi’nde 1 olmak üzere 20 gol kaydeden Cardozo, uzun bir aranın ardından tekrar milli takımından da davet aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor