Sizsiz olur 'ONUR’suz olmaz

Trabzonspor Onur Kıvrak şoku ile sarsıldı. Bordo mavili takımda UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın Onur’un kadro dışı bırakılmasına neden olması adeta şok yarattı.Yaşanan olayların ardında başka bir olay olduğu belirtiliyor.

Sizsiz olur 'ONUR’suz olmaz

Trabzonspor Onur Kıvrak şoku ile sarsıldı. Bordo mavili takımda UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın Onur’un kadro dışı bırakılmasına neden olması adeta şok yarattı.

Yaşanan olayların ardında başka bir olay olduğu belirtiliyor. Trabzonspor’u borç batağına sürükleyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminin son çare olarak taraftarın sevgilisi ve takımın sembolü haline gelen Onur Recep Kıvrak’ı satarak kaynak yaratmak istediği kaydediliyor.

BU KAÇINCI HATA

Hacıosmanoğlu yönetiminin göreve geldiğinden beri hatalar zincirinin son halkası olan bu plan artık taraftarı da isyan noktasına getirdi. Yanlış transfer politikası yüzünden 25 milyon TL’yi bulan zararın Onur ile kapatılmak istenmesinin ortaya çıkması bir anda büyük tepki çekti.

HURMA GELDİ DAHA KÖTÜ OLDU!

Sezonun sona ermesinin ardından Sportif Direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma’ya da tepki gelmeye başladı. Ersun Yanal’ın istifasına neden olan Hurma, bu olayın ardından Hakan Arıkan’ın gönderilmesinde ve Kayserispor’dan yüksek maliyetli transfer yapılmasında etkin rol oynadı. Son Olarak Onur’un kadro dışı kalmasına neden olan Hurma bu gelişmelerle tepki çekti.

Öte yandan Hurma’nın hakkında bir çok iddia bulunmasına rağmen Trabzonspor’a gelmesi de tartışma yaratmıştı. Daha önce Trabzonspor’dan kovulan Hurma hakkında Kayseri basınında, yaptığı transferlerin belgelerine ulaşılamadığı hatta Kayserispor binasında çıkan küçük çaplı yangında yalnızca Hurma’nın odası ve belgelerin kül olması büyük yankı bulmuştu.

ŞOTA SESSİZ Mİ KALACAK?

Bordo mavili takımda yeni teknik direktör olan Şota’nın yapılan yanlış hamlelere sessiz kalması da tedirginlik yaratan bir başka durum oldu. Süleyman Hurma ile arası geçmişten beri iyi olan Gürcü Hoca'nın davranışlarına ses çıkarmadığı kaydediliyor. 

Hacıosmanoğlu’nun yönetimde kalabilmesi için “taraftarın sevdiği isim” tipine uyması nedeniyle takımın başına getirdiği Şota’nın Trabzonspor’un geleceği adına yapılan yanlışlara karşı “dur” demesi bekleniyor. Aksi halde Şota’nın sonunun da Mustafa Akçay, Vahid Halilhodzic ve Ersun Yanal’dan farklı olmayacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor