Sivas’ta coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kente geldi.Galatasaray kafilesi saat 19.10'da özel uçakla Sivas'a geldi. Sarı-kırmızılı kafileyi Nuri Demirağ Havalimanı'nda bir grup taraftar karşılar

Sivas’ta coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray kente geldi.

Galatasaray kafilesi saat 19.10'da özel uçakla Sivas'a geldi. Sarı-kırmızılı kafileyi Nuri Demirağ Havalimanı'nda bir grup taraftar karşılarken, taraftarlar futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Kendisini bekleyen otobüse binen kafile daha sonra kent merkezine geçerek kalacağı otele geldi. Burada da çok sayıda taraftar sarı-kırmızı kafileyi tezahüratlar ve sevgi gösterileri eşliğinde karşıladı. Kalacağı otele yerleşen kafile maç saatini beklemeye başladı. Brezilyalı futbolcu Felipe Melo maç kadrosunda yer almadı.

Medicana Sivasspor ile Galatasaray arasında 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 22.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Trabzon bölgesinden Barış Şimşek yönetecek.

Sivas’ta coşkulu karşılama

Sivas’ta coşkulu karşılama

Sivas’ta coşkulu karşılama

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler