Sivassporlu futbolcudan Trabzonspor sözleri

19 Mart Cumartesi günü Sivasspor'un Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan genç forvet oyuncusu Beykan Şimşek, ligin alt sıralarından kurtulmak istediklerini belirterek, “Geçen hafta aldığımız galibiyetle he

Sivassporlu futbolcudan Trabzonspor sözleri

19 Mart Cumartesi günü Sivasspor'un Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan genç forvet oyuncusu Beykan Şimşek, ligin alt sıralarından kurtulmak istediklerini belirterek, “Geçen hafta aldığımız galibiyetle hem moral bulduk, hem de ligde Kayseri’nin 2 puan altına yükseldik. İnşallah bu hafta da Trabzonspor maçından puan veya puanlarla ayrılıp, kalan 8 haftada ligdeki durumumuzu kesinleştirmek istiyoruz. Takımımızı daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Ligde kalmak istiyoruz inşallah” dedi.

Sivasspor, yarın akşam Trabzon’da basına ve taraftara kapalı yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladıktan sonra maç saatini bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor