Şimdi Bilic düşünsün!

Sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği maçında takımını yalnız bırakan Mehmet Ekici’nin kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre pazar günü sahada olacağı öğrenildi. Rehabilitasyon sürecine beklenenden çok hızlı olumlu yanıt veren deneyimli futbolcunun

Şimdi Bilic düşünsün!
Sakatlığı nedeniyle Gençlerbirliği maçında takımını yalnız bırakan Mehmet Ekici’nin kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre pazar günü sahada olacağı öğrenildi.
 
Rehabilitasyon sürecine beklenenden çok hızlı olumlu yanıt veren deneyimli futbolcunun oynayabilecek düzeye gelmesi kuşkusuz Trabzonspor sağlık kurulunun başarılı ve titiz program uygulamasından kaynaklanıyor. Bu haberi duyan Ersun hoca ise artık Beşiktaş maçı ilk 11’ini kafasında büyük oranda şekillendirdi. Orta sahada kimi oynatacağını düşünen başarılı futbol adamının bu sorunu da artık ortadan kalkmış oldu.
 
Hırvat hocadan kilit
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Mehmet Ekici’yi Bordo-Mavililer’de en çok çekindiği futbolcu olarak tanıtmıştı. Veli Kavlak ya da Tolgay Arslan’ı Mehmet’i kilitlemek için görevlendirecek olan Bilic, böylelikle Trabzonspor’un pas trafiğini ve topların Oscar Cardozo’ya ulaşmasını engellelemeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler