Şikeci takımın yöneticisinden adi ima!

Beşiktaş’ın erteleme maçında Trabzonspor’u 2-0 yenmesinin ardından Fenerbahçe’den ilginç bir tepki geldi. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Önder Fırat, kişisel Twitter hesabından “Uyu uyu YAT uyu:))” yazarak Trabzonspor’un Beşiktaş’a bilerek yenildi

Şikeci takımın yöneticisinden adi ima!
Beşiktaş’ın erteleme maçında Trabzonspor’u 2-0 yenmesinin ardından Fenerbahçe’den ilginç bir tepki geldi. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Önder Fırat, kişisel Twitter hesabından “Uyu uyu YAT uyu:))” yazarak Trabzonspor’un Beşiktaş’a bilerek yenildiği yönünde imalı bir mesaj paylaştı. Önder Fırat’ın bu tweet’i sosyal medyada büyük yankı buldu.
 
Fırat’a sert cevap
 
Şenol Güneş, “Fenerbahçe yöneticisi Önder Fırat maç sürerken ‘Uyu uyu, YAT uyu’ diye tweet attı. Trabzonspor yattı manasında. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” şeklindeki soruya sinirlendi.
 
“Bu tip düşünceleri olanlar o tip işleri yapanlardır. Siz bana o soruları sorarak beni kavgaya çekmeyin. Ben Fenerbahçe ile yarışmıyorum, kendimle yarışıyorum, takımıma hizmet ediyorum. Oyun oynatmaya çalışıyorum. Saha dışında oynamıyorum. Hiç de öyle bir düşüncem yok. Kimin ne yaptığını herkes bilir. Bana bu soruları sorarsanız daha cevap da vermeyeceğim. O soruları onlara sorun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler