Serdar Bali ile Nevzat Aydın’ın ‘atarici’ atışması

Trabzonspor'un önemli iki ismi sosyal medyada atıştı

Serdar Bali ile Nevzat Aydın’ın ‘atarici’ atışması

Haber61/Haber Servisi - Trabzonspor efsane oyuncularından Serdar Bali bu gece sosyal medya hesabından yönetime yazdığı göndermeli mesajına Trabzonspor’da transferlerden sorumlu başkan yardımcısı Nevzat Aydın cevap verince olanlar oldu.

Serdar Bali mesajında, "Sevgili Başkan dik durmaya çalışıyorsun ama üzüldüğünü biliyorum. Ataricilere dur demezsen daha da üzüleceksin. Uyarmadı deme” ifadelerini kullandı.

Nevzat Aydın da ‘kim bu atariciler’ diye sordu. Bali bu soruya cevap vermeyince Aydın, "ne diyorsun anlamıyorum. Lafı gevelemeden yazsana abi kim atarici?” diye tekrar sordu.

Buna Bali, “Nevzat sana karşı hep düzeyli davrandım. Geveleme kelimesini kullanırsan farklı boyuta geçeriz. Hem abi hem geveleme olmaz” diyerek tansiyonun yükselmesine neden oldu. Bu mesaj sonrası taraftarlar araya girmeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor