Şenol Güneş'ten Usta'ya teşekkür!

Trabzonspor'un efsane ismi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın kendisiyle ilgili olumlu sözlerine teşekkür etti.   Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Şenol Güneş'le çalışmayı ç

Şenol Güneş'ten Usta'ya teşekkür!
Trabzonspor'un efsane ismi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın kendisiyle ilgili olumlu sözlerine teşekkür etti.
 
Muharrem Usta, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Şenol Güneş'le çalışmayı çok istediğini dile getirdi. Usta'nın kendisi hakkındaki sözleri ile ilgili olarak tecrübeli çalıştırıcı şu açıklamayı yaptı: 
 
Beşiktaş'ta yapacak çok işim var
 
"Öncelikle Sayın Muharrem Usta'yı Trabzonspor'da başkanlığa seçilmesi nedeniyle tebrik ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum, hayırlı olsun. Ayrıca, Sayın Usta'ya düşünceleri ve nezaketi için teşekkürü de bir borç biliyorum. Başkanın sözleri gurur verici. Ancak ben Beşiktaş'ta çok mutluyum. Burada yapacak çok iş ve kazanılacak çok kupa var. Ben ve ekibim kulüp olarak belirlenen hedeflere odaklandık. Tüm enerjimizi buna veriyoruz. Şu anda her şey çok güzel gidiyor. Tek üzüntümüz Avrupa'ya erken veda etmek. Yeni stadımız Vodafone Arena'ya şampiyon olarak çıkmak istiyoruz ve bunun için çabalıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor