Şenol Güneş'ten Ahmet Suat Özyazıcı'ya ziyaret

Trabzonspor efsanesi eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret etti. Beşiktaşla şampiyonluk kupasını kaldıran Şenol Güneş, Trabzonspor'un efsane teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı'yı evinde ziyaret etti. Sabah saatlerinde Trabzon

Şenol Güneş'ten Ahmet Suat Özyazıcı'ya ziyaret

Trabzonspor efsanesi eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret etti.

Beşiktaşla şampiyonluk kupasını kaldıran Şenol Güneş, Trabzonspor'un efsane teknik Direktörü Ahmet Suat Özyazıcı'yı evinde ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Trabzon'da gelen ilk olarak Kenan İskender'in kabrini ve ardından Özkan Sümer'i ziyaret eden Şenol Güneş daha sonra Ahmet Suat Özyazıcı'yı ziyaret etti.

ZİYARETTE NELER OLDU? İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Güneş, her şeyi Özyazıcı'dan öğrendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Allah razı olsun Suat ağabey, Özkan ağabey bunlar bize varlığı ile çok katkı yaptı. O dönemler benim için tekerleğin bulunmasıyla arabanın modern hale getirilmesi gibi. Onlar tekerleği buldu, bana göre asıl icat önemli. Trabzon futbolu için bir milat onlar, çok büyük katkı yaptılar. Kendi bilgilerini oyuncuya, antrenöre aşıladılar. Biz de onların bilgilerinden nemalandık. Suat ağabeyin tarzıyla Özkan ağabeyin tarzının ortasını almaya çalıştım. Ben her ikisi ile oldum, biri kuzey ise biri güney, biri sıcak ise biri soğuk, ben ılık suda gittim, tam ortada oldum. Trabzonspor'un son şampiyonluğu 1984 yılında Suat ağabeyin dönemindeydi. Dün tesadüfen sabahleyin bir kanalda Beşiktaş'ın kupa törenine denk geldim. Trabzonspor'un son şampiyonluğunu da gösterdi, balıkçı motoruyla Trabzon'da sahilde gezmiştik. Şimdi yatla gezdik, aradaki fark o, ikisinde de denizdeydik yine."

Bir süre eksi hocası ile sohbet eden Güneş hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.

13227991_1089929984414141_1948574620_n.jpg

13235914_1089930304414109_359886044_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor