Şenol Güneş Trabzonspor'u...

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bu mücadele öncesinde konuk ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in bordo-mavili ekibe karşı istatistiği dikkat çekiyor.     Şenol Güneş Trabzonspor'a karşı nasıl sonuçlar alıyor?

Şenol Güneş Trabzonspor'u...
Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Bu mücadele öncesinde konuk ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in bordo-mavili ekibe karşı istatistiği dikkat çekiyor.  
 
Şenol Güneş Trabzonspor'a karşı nasıl sonuçlar alıyor?
 
Şenol Güneş teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor'a rakip olduğu 12 karşılaşmada 1 galibiyet, 7 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 63 yaşındaki başarılı teknik adam daha önce Boluspor, Antalyaspor, Bursaspor ve Beşiktaş'ın hocası olarak Trabzonspor'un karşısına çıktı. 
 
Teknik direktörlük kariyerinde bordo-mavili takıma karşı aldığı son galibiyet 31 Mart 1991'de Boluspor'u çalıştırırken elde ettiği 2-0'lık skordu. O tarihten beri Trabzonspor'a rakip olduğu 8 karşılaşmada 4 yenilgi, 4 beraberlik aldı. Şenol Güneş doğduğu şehrin takımı olan Trabzonspor'a karşı 25 yıldır galibiyet sevinci yaşamıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor