Şenol Güneş tarihe geçti

Beşiktaş'ın Hırvat teknik adam Slaven Bilic’le 2 yıllık serüvenini noktalamasının ardından sezon başında takımın başına getirilen Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, Kara Kartal’a kısa sürede kattığı büyük güçle dikkat çekiyor. Görev yaptığı her takım

Şenol Güneş tarihe geçti

Beşiktaş'ın Hırvat teknik adam Slaven Bilic’le 2 yıllık serüvenini noktalamasının ardından sezon başında takımın başına getirilen Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, Kara Kartal’a kısa sürede kattığı büyük güçle dikkat çekiyor. Görev yaptığı her takımda uyguladığı hücum futbolunu Beşiktaş’a da başarılı bir şekilde aktaran Güneş, 26 haftanın sonunda liderlik koltuğunda yer alan Siyah-Beyazlılar’da bir rekora imza attı. 1987 yılından beri Türkiye’de uygulanan 3 puanlı sistemde 26’ncı haftalar itibariyle Beşiktaş’a 63 puanla en fazla puan kazandıran yerli teknik direktör olan Güneş, bu alanda tarihe geçti.

SADECE MILNE

Tecrübeli teknik adam, bu konuda sadece Beşiktaş’ın efsane çalıştırıcısı Gordon Milne’nin gerisinde kaldı... 1991-92 sezonunda 26’ıncı haftalar sonunda Kartal’a 66 puan kazandırarak bu alanda kulüp tarihinin en başarılı ismi olan İngiliz teknik adam, 1988-89’da da 63 puan toplamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor