Şener" Şota'ya Trabzon'a gitme dedim"

Sadri Şener bombaladı!Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, mevcut yönetime yönelik olarak çok sert açıklamalar yaptı..  Trabzonspor’un efsane başkanlarından Sadri  Şener, "Trabzonspor taraftarı benim gördüğüm kadarıyla çok fazla mutsuz değil; çünkü to

Şener" Şota'ya Trabzon'a gitme dedim"

Sadri Şener bombaladı!Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, mevcut yönetime yönelik olarak çok sert açıklamalar yaptı..

 Trabzonspor’un efsane başkanlarından Sadri  Şener, "Trabzonspor taraftarı benim gördüğüm kadarıyla çok fazla mutsuz değil; çünkü toplasan 100-200 kişi gidiyor maça. Diğerleri mutlu ki evde oturuyor. Eğer Trabzonspor taraftarı mutsuz olsa stadı doldurur, bu yönetimi de ortadan kaldırır" ifadelerini kullandı.

TRABZON HALKI DUYARSIZLAŞTI

Eski başkan, sözlerine şöyle devam etti: "Aralık'da seçim normal. Ama Yargıtay'daki karar onandığı için kayyum atanacak. Bu kayyum seçimi yapacak. Kasım'ın 20'si ile Aralık'ın 20'sinde seçim yapacak. Yapılır; ama Trabzonspor bu yükün altından nasıl kalkacak. Trabzon'u 1920'li yıllarda Ruslar işgal etmişti. Benim dedem bile savaştı onlara karşı. O dönemle ilgili yazıları okudum. Bu yönetimin yaptığını o dönemde Ruslar yapmadı Trabzon’a. O dönem Trabzon halkı Rusları püskürttü. Ama şimdi Trabzon halkı bu yönetime hiçbir şey yapmıyor. Trabzon bu kadar mühim değil. Kupamızı elimizden alıyorlar kimsenin çıtı çıkmıyor. Devlet büyüklerini havaalanlarında karşılayıp, mitinglere gidiyorlar. Ondan sonra kupa diye ağlıyorlar. Bu durumda sana kimse kupa vermez.''

"TRABZONSPOR MARKASI ZARAR GÖRDÜ

Başkan Şener Trabzonspor markasının yeni yönetimle büyük yaralar aldığını belirterek  Bakın Şike davasında gazeteler Fenerbahçe avukatı Köksal Bayraktar yazıyor. Bizi savunan avuklara ise sadece Trabzonspor avukatı yazıyorlar. Nasıl başarılı olacaksınız; mümkün değil. Yeni gelen yönetime Allah kolaylık versin. 500 milyon borç var. Ayrıca bizden en az 10 yıl gitti. İtibarı kaybettik. Trabzonspor’a gören yol vermiyor. İtibar etmiyor. En kötü olan bu. UEFA’nın mali kriterlerini yönetimde tercüme edecek adam yok. Trabzonspor’un itibarı bu kadar düşürülmez.

ŞOTA’YA TRABZON’A ŞİMDİ GİTME DEDİM

Hala yönetimde kalarak kahramanlık yaptıklarını sanıyorlar. 2 maç kaybedebilirsiniz. Ama 4 maç arka arkaya mağlup olunur mu? Şota'yı Trabzonspor’a ben almıştım. Teknik direktörlük teklif edilince gitme dedim. Yine gitti. Takım içerisinde oyuncular birbiriyle küs. Teknik direktör işi değil, Trabzonlular buna sahip çıkmak gerekir. Şota’ya ‘gitme teknik direktör olarak kaybolursun’ dedim. Çünkü futbolcu olarak bize geldiklerinde çok küçüktüler. Babası bana emanet etmişti. Bu yönetimle çalışanlara ben şaşırıyorum. Bu başkan onlara nasıl hitap ediyor, merak ediyorum. Şota önemli, eğitimli bir adam. Dört beş lisan biliyor. Nasıl orada onunla çalışıyor. Hayret ediyorum” şeklinde konuştu.

GENÇ JENERASYON KULÜBÜ SAHİPLENSİN

Efsane başkanlardan Sadri Şener Yeni jenerasyonun kulübe yeterince sahip çıkmadığınıda sözlerine ekleyerek. Ben yeni jenerasyonu suçluyorum. Samimi biçimde ortaya çıkıp, kulübü sahiplenmiyorlar. Bir tek bizim dönemden Faruk bey sahipleniyor. Bu işi demekki bizler sahiplenip Trabzonspor’u tekrar yukarı çıkaracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler