Şehit aileleri için oynayacaklar

Efsanelerle ünlüler Şehit aileleri için oynayacaklar

Şehit aileleri için oynayacaklar
İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü’nün organize ettiği, 28 Ağustos’ta Akçaabat Fatih Stadyumu’nda gerçekleşecek olan Trabzonsporlu Efsaneler ile Trabzonsporlu ünlü karmasının karşılaşacağı özel maç ter döktürecek. Tüm geliri şehit ailelerine bağışlanacak olan maçın biletleri ise stadın girişinde 10 TL’den satışa sunulacak.

Saat 15.00’de stadın kapıları açılacak olup, maç 17.00’da başlayacak. Organizasyonun sunuculuğunu başarılı sunucu ve camianın sevilen ismi Aslan Kar gerçekleştirecek. Türk hakemliğinin geldiği bu noktada, hiçbir güvenimizin kalmamasından dolayı, adaletine güvendiğimiz Trabzonspor’un Mevlana’sı Şükrü Kuleyin hakem olarak sahada yerini alacak. Açılış konuşmaları ve oyuncuların tanıtımından sonra maçın başlama düdüğü çalacak.  Maçın onur konuğu ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu olacak.

İşte dev maçın kadroları:

EFSANELERİMİZ: Ali Kemal Denizci, Hami Mandıralı, İbrahim Yattara, Fatih Tekke, Hami Aslan, Osman Özköylü, Mehmet Yılmaz, Çağdaş Atan, Erdinç Yavuz, Tayfun Cora, Semavi Uzun, Abdurrahman Dereli, Hasan Üçüncü, Mehmet İpek, Metin Aktaş, Hasan Sönmez, Bekir Barçın, Erman Özgür

Teknik Direktör: Sadi Tekelioğlu

ÜNLÜLERİMİZ: Süleyman Soylu, Sinan Yılmaz, Erdi Ustaoğlu, Ekin Uzunlar, Seymen Aydın, Nihat İnce, Koray Koçhan, Semih Hekimoğlu, Gökhan Yıldırmış, Mehmet Fındıkçı, Yusuf Güney, Yunus Emre Sel, Olcay Çakır, Salih Cora, Aslan Kar, Ömer Kuru
Teknik Direktör: Adem Cebeci
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler