Sefa'dan itiraf: Bazı kişiler yüzünden oynatılmadım!

Avni Aker’deki kritik mücadelede eski takımına karşı ilk 11’de sahaya çıkan ve ligdeki ilk golünü atan Sefa Yılmaz, adeta patlama yaptı. Trabzonspor’un galibiyetinde ciddi payı bulunan 26 yaşındaki gurbetçi futbolcu, çok özel açıklamalarda bulundu.  Geçti

Sefa'dan itiraf: Bazı kişiler yüzünden oynatılmadım!

Avni Aker’deki kritik mücadelede eski takımına karşı ilk 11’de sahaya çıkan ve ligdeki ilk golünü atan Sefa Yılmaz, adeta patlama yaptı. Trabzonspor’un galibiyetinde ciddi payı bulunan 26 yaşındaki gurbetçi futbolcu, çok özel açıklamalarda bulundu. 

Geçtiğimiz sezonu çok iyi geçirdiğini vurgulayan Sefa, “7 gol atmış, bulduğum şansı güzel değerlendirmiştim. Bu sezon başında da fizik durumum gayet iyiydi. Ancak benim elimde olmayan nedenlerden dolayı oynatılmadım. İsmini vermek istemediğim ve şu anda kulüpte olmayan bazı kişiler yüzünden çok sıkıntılar yaşadım. İdmanlarda etkili olmama rağmen bazen kadroya bile alınmıyordum. Psikolojik olarak çok yıpranmıştım. Sonuçta robot değil, insanız. Devamında ufak sakatlıklar da oldu. Ama asla pes etmedim” dedi.

‘Bu sadece başlangıç’

Hami Mandıralı’nın kendisiyle özel olarak görüştüğünü belirten başarılı kanat oyuncusu, “Benden geçmişi unutmamı istedi. Ciddi destek verdi. Nitekim Kayserispor maçında da 11’de beni değerlendirdi. Bakıyorum da bu sezon ligde 3. kez ilk 11’de maça çıkabilmişim. Şeytanın bacağını kırdım ve golümü attım. Daha da iyi olacağım. Bu sadece başlangıç. Allah sabır edene her zaman hakkını veriyor. Hocama çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

‘Yeniden milli olacağım’

Hedefleriyle ilgili de konuşan Sefa, “Abdullah Avcı döneminde A Milli Takım’a seçilmiştim. Sonrasında ayağım kırıldı. İşler pek iyi gitmedi. Yeniden Ay-Yıldızlı formayı giymek istiyorum. Bunu yapacağım, çünkü potansiyelim var. Önce Trabzonspor camiasını ve taraftarını performansımla mutlu edeceğim, ardından da A Milli Takım’a gideceğim. Kısa vadede ise sadece Galatasaray maçına odaklandım. İstanbul’da da kazanmak istiyoruz” diye konuştu. 

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler