Sefa "Neden oynatılmadığımı bilmiyorum"

Trabzonspor formasıyla geçen yıl 7 gol 4 asistlik performans sergilemesine rağmen sezon başında dönemin sportif direktörü Süleyman Hurma ile yaşadığı problemler nedeniyle kesik yiyen Sefa Yılmaz, Hami Mandıralı göreve geldikten sonra kendini bulmuştu. Oyn

Sefa "Neden oynatılmadığımı bilmiyorum"

Trabzonspor formasıyla geçen yıl 7 gol 4 asistlik performans sergilemesine rağmen sezon başında dönemin sportif direktörü Süleyman Hurma ile yaşadığı problemler nedeniyle kesik yiyen Sefa Yılmaz, Hami Mandıralı göreve geldikten sonra kendini bulmuştu.

Oynadığı son 5 maçta 2 gol atan başarılı kanat oyuncusu, ligdeki son Sivasspor mücadelesinde ise 18 kişilik kadroya dahi giremedi. Yakın çevresine isyan eden 26 yaşındaki futbolcunun, “İkinci yarıda istikrarlı oynamaya başladım, gol de attım. Ama yine kesik yedim. İdmanlarda her zaman çok çalışıyorum. Ama oynamadığım için mutsuzum. En çok üzüldüğüm nokta ise neden oynatılmadığımı bile bilmiyorum” dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor