Sefa: İdareciler yüzünden zor günler geçirdim

2014’te Trabzonspor’a geldi, ilk sezonunda tam 37 resmi maça çıktı. 7 gol atıp, 4 asist yapmasına rağmen Şota dönemiyle birlikte beklediği forma şansını bulamadı. Ligin ilk yarısında sadece 5 karşılaşmada 143 dakika görev alan Sefa Yılmaz, açıklamalarda b

Sefa: İdareciler yüzünden zor günler geçirdim
2014’te Trabzonspor’a geldi, ilk sezonunda tam 37 resmi maça çıktı. 7 gol atıp, 4 asist yapmasına rağmen Şota dönemiyle birlikte beklediği forma şansını bulamadı. Ligin ilk yarısında sadece 5 karşılaşmada 143 dakika görev alan Sefa Yılmaz, açıklamalarda bulundu.
 
25 yaşındaki kanat oyuncusu, “İyi ve hazır olduğum süreçte yedek kalmak inanılmaz moralimi bozdu. Şota hocanın döneminde bazı idareciler yüzünden de zor günler geçirdim. İdmanlarda çok etkili olmama rağmen bazen 18’e bile alınmıyordum. Ancak hepsi geride kaldı. Yeni bir sayfa açtım. Başkanım bana güveniyor. Patlama yapmak istiyorum. 2016 benim için çok güzel geçecek, buna inanıyorum. 2-3 maç üst üste 11’de oynarsam kalitemi herkese gösteririm. Trabzonspor taraftarlarını da çok seviyorum. Geldiğim ilk günden beri hep yanımda oldular. İkinci yarıda herkes gerçek Sefa Yılmaz’ı görecek” dedi.
 
Büyük hedefi milli forma
 
Daha önce A Milli Takım’a kadar yükselen Sefa, “Yeniden Ay-Yıldızlı formayı giymek en büyük hayalim. Bunu gerçekleştireceğim. Trabzonspor’a da uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Kaliteli oyunculara sahibiz ancak rekabete hazırım. Sezonun ikinci devresiyle birlikte hem takım hem de ben çıkışa geçeceğim” ifadesini kullandı.  
 
Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor