"Savaşan Trabzonspor"

Trabzonspor Kulüp stadyum ve amatör işler sorumlusu Köksal Sadıklar, yarın oynanacak karşılaşmaya tüm taraftarları beklediklerini söyledi. Galatasaray ile yapacakları karşılaşmada taratfarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini belirten Sadıklar, "Onl

"Savaşan Trabzonspor"
Trabzonspor Kulüp stadyum ve amatör işler sorumlusu Köksal Sadıklar, yarın oynanacak karşılaşmaya tüm taraftarları beklediklerini söyledi.
 
Galatasaray ile yapacakları karşılaşmada taratfarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini belirten Sadıklar, "Onları yanımızda görmek istiyoruz. Bazı taraftar gruplarımız da kareografiler hazırladı. Görsel bir şölenle yarın güzel bir maçı geride bırakmak istiyoruz" dedi.
 
Ligde Avrupa kupalarına katılma hedefleri doğrultusunda puan kaybetmemeleri gerektiğine işaret eden Sadıklar, "Kazanmaktan başka çaremiz de yok. Sahamızda iyi sonuçlarımızı sürdüreceğimize inanıyoruz. Sahada savaşan bir Trabzonspor olacaktır. Kalan tüm maçlarımızı Avrupa finali havasında oynayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor