Samsun'dan Trabzonspor teşekkürü

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, Samsunspor ile Trabzonspor'un yapacağı hazırlık maçını organize edenlere teşekkür etti.   Korukır şöyle konuştu: "Kim attıysa bu adımı çok doğru bir şey bence. Teşekkür etmek lazım. Biz

Samsun'dan Trabzonspor teşekkürü
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, Samsunspor ile Trabzonspor'un yapacağı hazırlık maçını organize edenlere teşekkür etti.
 
Korukır şöyle konuştu:

"Kim attıysa bu adımı çok doğru bir şey bence. Teşekkür etmek lazım. Bizim Trabzonspor ile hazırlık maçı oynamamız hem bizim açımızdan hem de Trabzonspor açısından çok iyi. Ben futbolda şunu kabullenemiyorum. Futbol güzel bir oyundur. Futbolun kavgası nedir ben bunu anlamıyorum. Sahada çocuklar mücadele eder, o kavga gibidir. Futbol orada olur, orada biter. Galip gelirsin, mağlup olursun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor