Samet Aybaba Trabzon maçı için çok iddialı

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor'un teknik direktörü Samet Aybaba iddialı konuştu. Aybaba "Trabzonspor'u yeneceğiz" dedi.   Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor maçın hazırlıklarını

Samet Aybaba Trabzon maçı için çok iddialı
Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor'un teknik direktörü Samet Aybaba iddialı konuştu. Aybaba "Trabzonspor'u yeneceğiz" dedi.
 
Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor maçın hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Samet Aybaba "Mersin İdmanyurdu maçının ilk yarısındaki hataları yapmayacağız. Trabzonspor maçını kazanıp, diğer maçlara bakacağız." ifadelerini kulandı.
 
Bu hafta sahalarından Trabzonspor'u ağırlayacaklarını ifade eden Aybaba, şöyle konuştu:
 
"Ciddi ve iyi bir takımla mücadele edeceğiz. Mersin İdmanyurdu maçının ilk yarısındaki hataları yapmayacağız. Trabzonspor maçını kazanıp, diğer maçlara bakacağız. Herkes her şeyi iyi yapmak istiyor. Bizim her maç final niteliğinde. Bu hafta çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Trabzonspor maçını kazanmak istiyoruz."
 
Öte yandan Eskişehirspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler