Samba Transferi neden olmadı

Trabzonspor’un  özel uçakla Trabzon’a getirdiği ardından anlaşmayarak geri yolladığı Samba transferinin perde arkası ortaya çıktı. Bordo-Mavili takımın Dinamo Moskova takımından kadrosuna katmak istediği Samba transferinin neden gerçekleşmediğini Sportif

Samba Transferi neden olmadı

Trabzonspor’un  özel uçakla Trabzon’a getirdiği ardından anlaşmayarak geri yolladığı Samba transferinin perde arkası ortaya çıktı.

Bordo-Mavili takımın Dinamo Moskova takımından kadrosuna katmak istediği Samba transferinin neden gerçekleşmediğini Sportif Direktör Süleyman Hurma Tuncay Lakot’a açıkladı.

Sportif Direktör Süleyman Hurma yaptığı açıklamada,oyuncu forma giydiği Dinamo Moskova takımında iç yan bağlarından ciddi bir sakatlık geçirdi ve yaklaşık 1 ay forma giyemedi.

Trabzon’da yapılan sağlık kontrolünde ise bu sakatlık ortaya çıktı ve oyuncuyu transfer etmemiz halinde tam anlamıyla 2 ay beklememiz gerekecekti. Bizim şuan da böyle bir lüks içinde girmemiz söz konusu bile değildi.2.6 Milyon Euro para ödeyip hem sakat hem de aşırı kilo alan bir oyuncuyu kadromuza katmamız doğru değildi ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor