Salih Dursun'a şok suçlama!

 Torku Konyasor Başkanı Ahmet Şan , Konyaspor Trabzonspor maçında Salih Dursun ile Ali Çamdalı'nın hava topunda çarpışmasında art niyet arayarak ilginç bir yorumda bulundu.Ali Çamdalı'nın Salih Dursun ile girdiği hava topunda sakatlandığı pozisyonu değerl

Salih Dursun'a şok suçlama!

 Torku Konyasor Başkanı Ahmet Şan , Konyaspor Trabzonspor maçında Salih Dursun ile Ali Çamdalı'nın hava topunda çarpışmasında art niyet arayarak ilginç bir yorumda bulundu.

Ali Çamdalı'nın Salih Dursun ile girdiği hava topunda sakatlandığı pozisyonu değerlendiren Şan, futbolda her zaman oluşabilecek bu pozisyonda kasıt olduğunu iddia ederek Salih'i suçladı.

Şan şöyle konuştu;

''Ali Çamdalı'nın sakatlığı bizi üzdü. Ben Salih Dursun arkadışımızın pozisyonu tekrar izlemesini rica ediyorum. Bir futbolcu, arkadaşına böyle girmez. Bu hava topu mücadelesi falan değildi. Salih Dursun, bu gece rahat uyuyabilecek mi? Ben onu merak ediyorum. Bir önceki pozisyonda hakem faul vermedi diye o hırsla yaptı. Onu biliyoruz. Bunlara gerek yok. Üzüldük, şimdi hastaneye gideceğiz. Burnunda kırık var. Tekrar MR çekilecek, cerrahi müdahale gerçekleşecek zannedersem.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor