"Sağbekte Yanal'ın planları var"

Muharrem Usta o soruyu yanıtladı

"Sağbekte Yanal'ın planları var"
Trabzonspor'da transfer döneminde oldukça ısrarlı davranılmasına rağmen eksik olan sağ bek mevkisine takviye yapılamaması büyük bir kesim taraftar tarafından tepki ile karşılanmıştı.

Bu mevkide yalnızca Zeki Yavru'nun olmasını eleştiren taraftarlar neden transfer yapılmadığını merak ederken Başkan Muharrem Usta bu konuda açıklamada bulundu.

Başkan Usta, bu mevkide eksiklik olduğunu bildiğini belirterek " Transfer döneminde gerçekten çok uğraştık. Bir çok önemli isimle görüştük ancak olumlu sonuçlanmadı. Bunda kulübün ödemeler konusunda itibarının zedelenmesinin de etkeni vardı. Son anda 2 tane sağ bek de alabilirdim ancak bunun zararını sonra kulüp çekerdi. İzlenilen futbolcuyla uzun süre görüştükten sonra olumsuz sonuç aldıktan transfer yapmış olmak için alınan futbolcuları biz bu dönemde satmaya çalıştık. Trabzonspor bu nedenle battı. Sağ bekte yalnızca Zeki var ancak Ersun hocanın o bölgeyle ilgili planları bulunuyor. Kendisiyle görüştüğümüzde bu bilgiyi bana aktardı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor