Sadri Şener Trabzonspor'da!

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener kulübü ziyaret ederek, Başkan Muharrem Usta ile görüştü. Hüseyin Avni Aker’de bu akşam oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasını izlemek için dün akşam saatlerinde Başkan Muharrem Usta ile birlikte Trabzon’a gelen eski

Sadri Şener Trabzonspor'da!

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener kulübü ziyaret ederek, Başkan Muharrem Usta ile görüştü.

Hüseyin Avni Aker’de bu akşam oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasını izlemek için dün akşam saatlerinde Başkan Muharrem Usta ile birlikte Trabzon’a gelen eski Başkan Sadri Şener, bugün eski yöneticiler Levent Erkuloğlu, Murat İskender, Atıf Ömürden Yavuz ve Kemal Emre Pirselimoğlu ile birlikte kulübü ziyaret etti.

Başkan Muharrem Usta’ya ve yönetim kuruluna görevinde başarılar dileyen Şener, “Ağır bir yükün altına girdiler. Çok iyi bir yönetim, umarım bu yükün altından da kalkarlar. Ne zaman ihtiyaç olursa yardıma hazırım” dedi.

Başkan Muharrem Usta da, kulübün şanlı bir geçmişe sahip olduğunu dile getirerek, “Bizim için tüm başkanlarımız ve mazimiz çok önemlidir. Bu günlere bizi getiren herkese vefa borcumuz var. Özlenen tablo değil, olması gereken bir şey bu. Bundan sonra elimizden geldiği kadar bu yönde gayret sarf edeceğiz" diye konuştu.

18608-8q2z1g1q.jpg

18608-7n4z6i7l.jpg

18608-2m9p2r8g.jpg
 
18608-2s3y9c6k.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler