Sadri Şener: "Trabzonspor'da ruh eksikliği var"

Sadri Şener’den Haber61’e önemli açıklamalar…

Sadri Şener: "Trabzonspor'da ruh eksikliği var"
Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener Trabzonspor’da sezon başında yapılan transferler ve yaşanan gelişmelerle ilgili Haber61.Net’in sorularını yanıtladı.

İşte bu röportajın satırbaşları;

Trabzonspor içinde bulunduğu durumdan nasıl çıkar?

Şuanda kulübün işleyişini tam bilmiyorum ama bir mevcut yönetim var. Çok ciddi paralar harcıyorlar ve para durumunu da regüle etmiş gibi görünüyorlar. Bir kere yönetimin ve teknik ekibin arkasında durmak lazım. Trabzon’u çok iyi bildiğim için takımın içinden şu gidiyordur bu geliyordur o transfer ediliyordur bu yorumlar durmaz. Trabzon’un bu gücünü de hocaya anlatmak lazım. Oyuncu kadrosu nedir onu da bilmiyorum ama dışardan baktığım zaman ne nasıl oynar bilmediğim halde yabancı transferlerini çok araştırmamışlar. Sadece anladığım kadarı ile adları bilinen oyuncuları transfer etmişler.

Ligde oynayan Osmanlıspor’a baktığımızda yapılan yabancı transferleri müthiş bu tip oyuncuları Trabzonspor’da kadrosuna katabilirdi. Bunun bir karşıtı var Fenerbahçe’de bir sürü oyuncu aldı ama iyi oyuncular değil.

Trabzonspor’da ruh eksikliği var. Takıma baktığımızda bizden olmayan Trabzon’un havasını solumayan oyuncular alındı. Takıma giren çıkan oyuncularla bunun mayası bozuldu. İnşallah bu maya yine tutturulur. Ayrışmaya gerek yok gün birlik günüdür. El ele kol kola vererek bu zor durumun içinden çıkmak lazım diye düşünüyorum.

Trabzonspor Aralık ayında kongre yapmalı mı?

Bence kongreden önce Trabzonspor’un oyuncularla bir araya gelmesi gerekiyor. Oyuncuların dertleri ne? Oyuncu diyorsa benim kabiliyetim bu kadar kusura bakmayın o zaman o oyuncuya bir şey diyemezsin. Ama oyuncu derse ki ben çok daha iyi oynarım sahaya çok daha fazla verim veririm ama şöyle eksiklerim var derse ona çözüm bulmaya çalışılır.

Trabzonspor’a sportif direktör koltuğuna bir isim getirilmeli mi?

Bence sportif direktöre gerek yok. Biz bunları çok denedik. Bu aşamada buna gerek yok. Beşiktaş takımına bakın geçen yıl şampiyon oldu. Başkanları Fikret Orman benim arkadaşım küçüğüm hoca da bizim Şenol hoca Beşiktaş’ta da transferleri Fikret Orman yapıyor. Fikret Orman’da bende anlarım bu işten diyor.

Trabzonspor’un kadrosu yeterli mi?

Benim gözlemlediğim Trabzonspor’un savunması çok zayıf. Takımın savunmasının kuvvetlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

HABER: Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler