Sadri Şener o görüntüleri izledi mi?

Haber61/ Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kumarhanede kaydedilmiş görüntüleri  ve Onur krizi ile ilgili Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, değerlendirmede bulundu.UMURLARINDA BİLE DEĞİLDaha önce Hacıosmanoğlu kulüptek

Sadri Şener o görüntüleri izledi mi?

Haber61/ Spor Servisi - Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kumarhanede kaydedilmiş görüntüleri  ve Onur krizi ile ilgili Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, değerlendirmede bulundu.

UMURLARINDA BİLE DEĞİL

Daha önce Hacıosmanoğlu kulüpteki içki şişelerini çöpe attırıp Sadri Şener’i içki içmekle eleştirmişti. Bu görüntüler çıkmadan önce de İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Lokeren deplasmanında kumar oynayarak 25 bin Euro kaybettiği iddia edilmiş, ancak kanıtlanamamıştı. Yayınlanan görüntüleri Şener’e izleyip izlemediğini sorduk.

“İzledim” diyen Şener şunları söyledi; “İnsanların özel hayatıdır. Fakat Kulüp Başkanı olan birisi hal hareket tavırlarında dikkat etmelidir. Zaten daha eleştirmenin bir anlamı kalmadı. Yazmanın çizmenin. Başkan ve yönetim, öyle tepkisiz duyarsızlarki umurumlarında bile değil. Sen ne yazarsan yaz ne söylersen söyle! Öyle bir duyguları kalmamış. Bunların mesuliyeti onları havaalanında karşılayanlardır, peşinden koşanlardır. Otelde yer veren otelcilerdir, restorancılar… Trabzon’da yaşayan herkes bundan sorumludur. Hepsi mesuldur bundan!

TRABZON YAKINDA GİRESUN VE RİZE GİBİ OLUR

Bunca şeye rağmen kıpırdamayan bir şey söylemeyen bir halk var. Trabzonspor elinden giderse Giresun Rize’den bir farkı kalmayacak bunu bilmiyor. Trabzon Valisi, Belediye başkanı, Sivil Toplum Örgütleri bunun farkındalar mı? Hiç umursayıp birşey söylüyorlar mı? Mahkemenin kapısında duracak gerekirse eylem yapacaksın. Hiç birşey yapmıyorlar. Trabzonspor divan başkanı bile söylemden öteye geçmiyor. Ortaya bir eylem koyamıyor. Kimse aldırış etmiyor. Ama Trabzonspor bitiyor. Artık kulüp gitti. Sizde yazacak birşey bulamayacaksınız yakında. Yazık yazık. Bu kadar para harcadık. Emek harcadık. Yazık oldu.

BU KRİZİN KÖKÜNDE PARA VARDIR

Bakın bir gün sonra maç var ama siz oyuncunuzla kriz yaşıyorsunuz. Kampı bırakıp gidiyor. İdarecilik böyle krizileri dışarı yansıtmadan çözmektir. Bu krizin başlıca nedeni kökü tahminim paradır.  Futbolcuna zamanında parasını veremezsen şekil değiştirir. İdaricilik kelime anlamı zaten idare etmektir. Sen bunu dışarıya duyurmadan çözeceksin. Ama ortada ne yönetim ne idareci var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor