Sadri Şener'den önemli açıklamalar

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener önemli açıklamalarda bulundu.

Sadri Şener'den önemli açıklamalar
Trabzonspor'un eski başkanlarından Sadri Şener, Trabzonspor'un gidişatı konusunda önemli açıklamalar yaptı. 
 
Sadri Şener, "Muharrem Usta konuşmalarında haklı. Takıma daha çok sahip çıkıp eleştiri yapabilmek lazım. Muharrem'in görevi zor. Yeni bir takım kuruldu, taşların yerine oturması gerekiyor. Trabzonspor'dakilerde sabır yok. Kulüpte hocalar çok iyi maaş alır. Bunu karşılamak gerekir. Ersun Yanal başarabilecektir diye düşünüyorum" dedi.  
 
Şener, "Bu sene çok büyük şeyler beklemek yanlış olur. Daha seyircili maç oynamadık. Ama bu seyircisiz cezasına sebep olanları sorgulayan yok. İnşallah iyi sonuçlar gelişir. Ama yönetiminde bir öz eleştiri yapması gerekir" şeklinde konuştu.  
 
Maç bitince direkt havaalanına gitmesinler
 
Eski başkan Şener, "Trabzonspor'da Trabzonspor'un eski ruhu yok.  Yönetimde İstanbul'da yaşayanlar maç bitince direkt hava alanına gidiyor. Trabzon'da kalıp şehrin havasını alması gerekiyor. Şehirle bütünleşmesi gerekiyor. Umarım kötü şartlar düzelecektir" dedi.  

Alınan yenilgiler Trabzonspor'a yakışmıyor

Sadri Şener, "Osmanlıspor'a kendi sahanızda yeniliyorsun. Trabzonspor'a yakışmıyor. Onların yaptıkları transferler müthiş. Bizde neden yapılamıyor? Osmanlıspor'un iyi oyuncuları var" şeklinde konuştu. 
 
Akyazı'nın neden geç kaldığını anlayamadım

Şener son olarak, "Trabzonspor'u iyi yönetecek insanlar var. Ersun'un istediği oyuncuları aldılar mı bilmiyorum. Yönetimde eski futbolcularımızdan pek yok gibi. Trabzonspor içinden oyuncular lazım. Galibiyet gerekir. Akyazı'nın neden geç kaldığını anlayamadım. Konu baya uzadı. Diğer takımların hepsinin stadı bitti. Biz hala çatı kapandımı kapanmadımı onu tartışıyoruz." dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler