Sadri Şener bombaladı.

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener telefonla bağlandığı bir TV programında bomba gibi açıklamalar yaptı.Trabzonspor'u takip etmemeye çalıştığını belirten Sadri Şener, tekrar başkan olacak mısınız sorusuna "Benden çok uzak. Bizim artık bu işleri gençlere

Sadri Şener bombaladı.

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener telefonla bağlandığı bir TV programında bomba gibi açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'u takip etmemeye çalıştığını belirten Sadri Şener, tekrar başkan olacak mısınız sorusuna "Benden çok uzak. Bizim artık bu işleri gençlere bırakmamız lazım. Yardım istenirse yardım ederiz ama başkanlık yok" dedi.

Sadri Şener, Trabzonspor'da yaşanan istifaların sorulması üzerine, "Yıldırım Demirören zamanında olan Mehmet Ali Yılmaz zamanında olan bir olaylar var. Fenerbahçe kulübünün şike yaptığını Yargıtay onayladı. Bundan daha büyük bir kurum yok. Trabzonspor'da Yıldırım Demirören'e oy verince işin cılkı çıktı." şeklinde konuştu.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a imza atması sırasında kullandığı 'şampiyonluk yaşamadım' sözü için Sadri Şener, "Şenol Güneş'in dili şüçtü bence" dedi.

UTANMA DUYGULARI SIFIRIN ALTINDA

Sadri Şener Trabzonspor'un durumunun çok kötü oduğunu belirterek, "Yönetim o kadar çok kötü ki yeni gelecek kişinin çok mücadele etmesi lazım. Bu yönetim Trabzon'un başına bir ceza. Benden daha büyük diye tabir edilen kişiler var. Faruk Özak var. Allah  kötü yaratır da bu kadar mı kötü yaratır. Ben bu yönetimi  muhatap bile almam. Ama utanıyorum ben başkanlık yaptım. Trabzonspor tarihinin en uzun yöneticisi benim.

Bu başkanı ve yönetimini nerden buldun diyorlar sanki ben buldum. İnsanlara  Tanrı'nın doğuştan verdiği utanma denen bir duygu var. Bunların utanma duygusu sıfırın altında. Hala orada durmak için mücadele ediyorlar." ifadelerini kullandı.

DAHA NE OLACAK?

Yönetimin kongre kararı alması gerektiğini söyleyen Şener, "Yönetim Kurulu 7'den aşağıya düşerse kongreye gidilir. Yargıtay karar verirse kongreye gidilir. Belli bir sayıda imza toplanırsa kongreye gidilir. 4. bir şık daha var mı bilmiyorum. Bunların 3'ü de gerçekleşti daha ne olacak!" dedi.

Trabzonspor'un TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e verdiği desteği çözemediğini söyleyen eski başkan Sadri Şener, "Neden böyle yaptılar işte bunu çözemiyorum. Para diyorum. Para bu kadar önemli olmaması lazım. Parayı önceden almışlar. Demek ki ihtiyaçları var. TFF yönetimine seçilen isimler kişiliklerine bir şey demiyorum. Bunlar futboldan anlayan isimler değil.

Sanki Platini gibi 3. dönem seçilen Servet Yardımcı var. Şenez Erzik öldükten sonra Türk Futbolu kapanacak mı?" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler