Sadıklar’dan Aydın’a cevap

Trabzonspor Kulübü eski yöneticilerinden Köksal Sadıklar sosyal medya hesabından yerel medyayı hedef alan açıklamalarda bulunan Nevzat Aydın’a cevap verdi. Sadıklar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. “Sn. başkan Trabzonspor menfaatine aldığın bütün

Sadıklar’dan Aydın’a cevap

Trabzonspor Kulübü eski yöneticilerinden Köksal Sadıklar sosyal medya hesabından yerel medyayı hedef alan açıklamalarda bulunan Nevzat Aydın’a cevap verdi.

Sadıklar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

“Sn. başkan Trabzonspor menfaatine aldığın bütün kararlar da yanındayız hiçbir sepete boyun eğme bizim köylerde o kadar çok fındık sepeti var ki sana birer sepet fındık versek sepetine güvenenleri çorbaya çevirirsin. sen yeter ki dik dur emir kulu olma benim fedakar taraftarım ve Trabzon’umun güzide insanları aç kalır ama onursuz kalmaz Trabzonsporsuz kalmaz ihtiyacın olan güç sepette değil damarlarındaki kandadır” İfadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor