Sadi Tekelioğlu’ndan önemli iddia

    ŞAMPİYONLUĞUMUZ ÇALINDI   Trabzonspor’un U17 takımının şampiyonluğunun elinden alınması olayının yankıları sürerken Bordo mavili ekibin altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu önemli bir iddiada bulundu.   Tekelioğlu, TFF’nin elinde sezon başından itibaren

Sadi Tekelioğlu’ndan önemli iddia
 
 
ŞAMPİYONLUĞUMUZ ÇALINDI
 
Trabzonspor’un U17 takımının şampiyonluğunun elinden alınması olayının yankıları sürerken Bordo mavili ekibin altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu önemli bir iddiada bulundu.
 
Tekelioğlu, TFF’nin elinde sezon başından itibaren play-off uygulaması olduğuna dair elinde bir yazı varda herkesten özür dileyeceğini belirterek, ‘tersini ispat edersem, bu yazının bize ve kulüplere 16 şubat 2016 tarihinde ligin bitmesine 3 hafta kala gönderildiğini ve uygulamanın Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’dan kaynaklandığını ve bu işin başında da Cezmi Turan’ın olduğunu ispat edersek bizden kim özür dileyecek?’ ifadelerini kullandı.
 
TFF yönetim kurulunun olup bitenden haberli olmadığını sözlerine ekleyen Tekelioğlu, ‘orada görevli profesyoneller TFF’yi zor durumda bırakmıştır. 19. Hafta itibari ile bu karar alınmış ve şampiyonluğumuz çalınmıştır’ dedi.
 
Verilen Play-off kararı sonrasında psikolojik olarak çok etkilendiklerini ifade ederek, 3 sene mağlup olmayan bir takıma bunu yaptıklarını, futbolcuların kime güvenip inanacaklarını şaşırdıklarını, oyuncuların çok büyük travma yaşadıklarını, yönetime bu durumun bütün gruplarda protesto edilmesini gerektiğini söyleyeceğini ve bu için peşini bırakmayacaklarını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler