Sadi Tekelioğlu'na tam destek!

Trabzonspor'un sıkıntılı olduğu 2001-2002 sezonlarında çalıştıran Sadi Tekelioğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte Gençlik Geliştirme Merkezi'nin başına teknik sorumlu olarak başına geçti. 14 yıllık bir aranın ardından tekrar A takımı

Sadi Tekelioğlu'na tam destek!

Trabzonspor'un sıkıntılı olduğu 2001-2002 sezonlarında çalıştıran Sadi Tekelioğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte Gençlik Geliştirme Merkezi'nin başına teknik sorumlu olarak başına geçti.

14 yıllık bir aranın ardından tekrar A takımın başına geçen Tekelioğlu'na camiadan büyük bir destek geldi. Sadi Tekelioğlu ve ekibinin göstereceği performansta yeni teknik adam kararı konusunda etkili olacak. Kongreye kadar takımın başında kalması beklenen Sadi Tekelioğlu'nun Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçları bekliyor.

Altyapıdan gelen teknik ekibin zorlu maçların üstesinde gelmesi halinde ise göreve gelecek olan yeni yönetim teknik adam konusunu yeniden gözden geçirmek durumunda kalacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler