Sadi Tekelioğlu en çok bu konuda uyarıyor!

Trabzonspor ligin 12. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geleceği Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken hücum ve savunma organizasyonları üzerinde duruluyor.   Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, futbolcularını sık sık go

Sadi Tekelioğlu en çok bu konuda uyarıyor!
Trabzonspor ligin 12. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya geleceği Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken hücum ve savunma organizasyonları üzerinde duruluyor.
 
Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, futbolcularını sık sık gol vuruşlarını isabetli yapmaları konusunda uyarıyor. Ayakta top tutulmamasını isteyen Tekelioğlu, kanatlardan başarılı ortalar gerçekleştiren Yusuf Erdoğan ve Sefa Yılmaz'ı ise tebrik etti.
 
Antrenman tamamlandıktan sonra Cardozo, N'Doye, Yusuf, Deniz, Marko Marin, Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz'ı özel çalışmaya tabi tutan Sadi Tekelioğlu, bu oyunculardan orta sahadan atılan uzun topları kontrol ederek kaleye isabetli şut atmalarını istedi. Bu çalışmada özellikle Marko Marin'in isabetli şutları dikkat çekti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler