Sadi Tekelioğlu bombaladı

Sadi Tekelioğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Sadi Tekelioğlu bombaladı
Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile yolalrın ayrılması sonrasında deneyimli hoca önemli açıklamalarda bulundu.

Sadi tekelioğlu şu ifadeleri kullandı;

Son günlerde özellikle el altından spor kamuoyunda dillendirilmeye çalışılan Sadi hoca Altyapıdaki görevini bıraktı şeklindeki açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır.

Göreve başladığım 01.08.2013 tarihinden mukavelemin bittiği 31.05.2016 tarihine kadar geçen süre zarfında Trabzonspor Altyapı Koordinatörlüğü görevimi büyük istek azim ve özveri ile yerine getirmiş bulunmaktayım.

Benim Altyapı Koordinatörlüğü görevimden kendi isteğimle ayrıldığım gibi bir algı oluşturulmaya çalışılması son derece manidardır. Eğer görevimi bırakmak gibi bir düşüncem olsaydı bunu mukavelemin bittiği 31.05.2016 tarihinden önce yazılı olarak kulübe bildirirdim ve yönetime yeni yapılanma ile ilgili zaman kazandırırdım. Bunun tam aksine mukavelem bitmesine ve geçen iki aylık süre içerisinde başta süper lig takımları olmak üzere birçok profesyonel takımdan çalışma teklifi gelmesine rağmen, bekleyeceğimi ve kulüpteki görevime devam edeceğimi beyan etmiştim. Altyapıda aralıklı olarak 2009'dan bu tarafa çalıştığım 5 yıl içersinde altyapı tarihinin en başarılı yılları olarak tarihe geçmiştir. Trabzonspor, 1461 Trabzon ve birçok profesyonel takımlara, mili takımlara önemli sayıda oyuncu kazandırılmıştır

Hal böyleyken kulübüm ile olan üç yıllık mukavele sürem 31.05.2016 tarihinde bitmiş bulunmaktadır. Mukavelemin bitiminden sonraki iki aylık süre içerisinde altyapı faaliyetlerimiz devam ettiği için görevimin başındaydım. Geçen bu süre zarfında kulübümden görevimin devam edeceği yönünde hiçbir bildiri almadığım gibi benim yerime göreve getirilen arkadaş çalışmalarımız devam ederken 1 ay önce Trabzon'a getirilmiş ve benim ayrılmam beklenmiştir. Sayın başkanımız hem A takımda iken hem de altyapıda olmamdan rahatsızlık duymuş ve tamamen şahsi düşüncesi ile şahsın ve benim ile A takımda görev yapmış Ahmet Başkır, Salih Tekke, Harun Beklemiş ve Taner Yılmaz ile mukavele yapılmamıştır.

Bunun haricinde hiçbir açıklama gerçeği yansıtmamaktadır. Saygılarımla

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor